Mjölnir, Thorin vasara – digitaideteos

Mjölnir on viikinkien mytologiassa ja skandinaavisessa kulttuurissa kuuluisa Thorin, ukkosen jumalan vasara. Se kuvataan voimakkaana aseena, jolla Thor taistelee jättiläisiä ja muita hirviöitä vastaan. Mjölnirillä oli useita ominaisuuksia, kuten kyky palata Thorin käteen sen jälkeen, kun hän oli heittänyt sen, sekä voima aiheuttaa valtavaa tuhoa vihollisilleen. Lisäksi se suojeli Thoria vaaroilta ja toimi symbolina hänen…

7,90 

Kuvaus

Mjölnir on viikinkien mytologiassa ja skandinaavisessa kulttuurissa kuuluisa Thorin, ukkosen jumalan vasara. Se kuvataan voimakkaana aseena, jolla Thor taistelee jättiläisiä ja muita hirviöitä vastaan. Mjölnirillä oli useita ominaisuuksia, kuten kyky palata Thorin käteen sen jälkeen, kun hän oli heittänyt sen, sekä voima aiheuttaa valtavaa tuhoa vihollisilleen. Lisäksi se suojeli Thoria vaaroilta ja toimi symbolina hänen voimastaan ja suojelustaan.

Siinäpä lyhyt tulkinta Mjölniristä, Thorin vasarasta. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot niin monta kertaa kuin tarvitset, mutta linkki on toiminnassa 45:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä