Amuletti Ilmatar

TuoniCorun Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Ilmatar amuletti. Amuletissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Ametisti. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan. ” Ilmatar on Kalevalassa kaiken alun jumalatar. Hän on Luojatar, joka vahingossa synnyttää maailman. Maailman syntytarinassa kerrotaan, miten aikojen alussa oli vain ilmaa ja vettä. Ilmatar asusteli ”ilman impenä”, mutta…

39,90 64,90 

Kuvaus

TuoniCorun Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Ilmatar amuletti. Amuletissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Ametisti. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan.

” Ilmatar on Kalevalassa kaiken alun jumalatar. Hän on Luojatar, joka vahingossa synnyttää maailman. Maailman syntytarinassa kerrotaan, miten aikojen alussa oli vain ilmaa ja vettä. Ilmatar asusteli ”ilman impenä”, mutta tylsistyi yksinoloon ilmojen mailla ja päätti sulkeltaa uimaan meren syvyyksiin, itse alkumeri Sarajaksen syövereihin.”

– Ote kirjasta: Paluu Jumalattaren luontoon, Eeva Maria Leino ja Tytti Leiwo

 

Ilmatar ihava impi,

Joka vanhin vaimoksista,

Mehiläinen meiän lintu,

Lennä kullaissa käkenä,

Siimasiivin siuuttele

Sioltasi entisiltä;

Tuo mettä siivessäsi! 

SKVR 14 272 Tulen sanat

 

Korun korkeus 16mm

Materiaali: Kirurginteräs, Ametisti

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas 2mm papuketju 50 cm, kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Tumma ketju on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm