Kaulakoru Lykill

”Tulipesän lämpö ajaa Pohjolan kylmyyden pois. Kohennan hiillosta ja kipinät karkaavat pimeään. Niiden mukana aatokseni lentävät luoksesi, vaikka Sinä kaukana oletkin. Käteni hakeutuu kaulalleni ja riipukselle, jonka matkaan lähtiessäsi annoit. Se muistuttaa Sinusta. Se muistuttaa Meistä. Sydämeni avain. Unelmiemme avain. Sinun käytössäsi, kun maailmalta palaat.” Tyylikäs kirurginteräksinen avainriipus. Tunteella vasaroitu ja iättömäksi patinoitu upean symbolinen…

59,90 84,90 

Kuvaus

”Tulipesän lämpö ajaa Pohjolan kylmyyden pois.
Kohennan hiillosta ja kipinät karkaavat pimeään.
Niiden mukana aatokseni lentävät luoksesi,
vaikka Sinä kaukana oletkin.
Käteni hakeutuu kaulalleni ja riipukselle,
jonka matkaan lähtiessäsi annoit.
Se muistuttaa Sinusta.
Se muistuttaa Meistä.
Sydämeni avain.
Unelmiemme avain.
Sinun käytössäsi,
kun maailmalta palaat.”

Tyylikäs kirurginteräksinen avainriipus. Tunteella vasaroitu ja iättömäksi patinoitu upean symbolinen koru, kun haluat pitää unelmat elossa.

Korun tarina juontaa juurensa rautakaudelle, jolloin puoliso kantoi kodin avainta kaulassaan, toisen ollessa kauppamatkoilla tai sotimassa.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä.

Korun korkeus 42 mm, Paksuus 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas 2mm papuketju 50 cm, kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Tumma ketju on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm