Maatar Korusetti

Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Maatar korusetti. Koruissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Rubiini-Zoisiitti. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan. Korun tarina tulee fyysisessä muodossa korusetin mukana. “Maatar on maan suojelitar, maan emonen. Hänellä on hallussaan niin elämän kuin kuolemankin avaimet. Hän on vuodenkierron jumalatar, syksien haltiatar ja viisas akka. Kansanperinteessä…

69,90 94,90 

Kuvaus

Pohjoisen Jumalatar – korumalliston Maatar korusetti. Koruissa käsinpatinoitu kirurginterästä oleva tausta, jossa luonnonkivi – Rubiini-Zoisiitti. Koska kivet ovat luonnonkiveä on jokainen kivi yksilöllinen värikuvioltaan. Korun tarina tulee fyysisessä muodossa korusetin mukana.

“Maatar on maan suojelitar, maan emonen. Hänellä on hallussaan niin elämän kuin kuolemankin avaimet. Hän on vuodenkierron jumalatar, syksien haltiatar ja viisas akka. Kansanperinteessä maaeomo liitetään vahvasti viljasadon kasvattajaan ja vartijaan. Maaemo eli Maatar huolehti ruoan saannista ja vuodenkiertoon liittyvistä tärkeistä asioista.”

– Ote kirjasta: Paluu Jumalattaren luontoon, Eeva Maria Leino ja Tytti Leiwo

 

Akka manteren-alainen,

mannun eukko, maan emäntä!

Pane nyt turve tunkemahan,

maan väkevä vääntämähän!

Eip’ on maan väkeä puutu,

sinä ilmoisna ikinä,

kun lie armo antajista,

lupa luonnon tyttäristä.

Kalevala, Toinen runo

 

Amuletin halkaisija: 16mm

Korvakorujen halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, Rubiini-Zoisiitti

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas 2mm papuketju 50 cm, kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Tumma ketju on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maatar Korusetti”