Painajainen, digitaideteos

Painajainen, Nightmare, Mara. Eri kulttuureiden mytologioissa esiintyy monenlaisia hahmoja ja olentoja, jotka liittyvät usein unimaailmaan ja painajaisiin. Nämä hahmot voivat edustaa erilaisia uhkia, pelkoja ja mysteerejä. Esimerkiksi Mara on olento, joka liittyy painajaisiin suomalaisessa, slaavilaisessa ja germaanisessa perinteessä. Maran uskotaan istuvan ihmisen rinnalla yön aikana ja aiheuttavan pahoja unia. Painajaisen hahmot ovat hyvinkin erilaisia eri…

7,90 

Kuvaus

Painajainen, Nightmare, Mara.

Eri kulttuureiden mytologioissa esiintyy monenlaisia hahmoja ja olentoja, jotka liittyvät usein unimaailmaan ja painajaisiin. Nämä hahmot voivat edustaa erilaisia uhkia, pelkoja ja mysteerejä. Esimerkiksi Mara on olento, joka liittyy painajaisiin suomalaisessa, slaavilaisessa ja germaanisessa perinteessä. Maran uskotaan istuvan ihmisen rinnalla yön aikana ja aiheuttavan pahoja unia. Painajaisen hahmot ovat hyvinkin erilaisia eri ihmisillä ja eri mytologioissa, tämän kuvan hahmon voi tulkita vaikka häijyksi metsänhengeksi, jonka saa peräänsä kohtelemalla luontoa tai eläimiä huonosti ja joka ei jätä pahantekijöitä rankaisematta.

Siinäpä lyhyt katsaus Painajaisiin. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa ilman Puustikki vesileimaa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot kolmeen kertaan ja linkki on toiminnassa 15:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Painajainen, digitaideteos”