Rauha Hopea 4.5mm

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Rauha. Rauha-sormus tukee keskittymistä ja rauhoittumista. Teräksisen rungon keskellä on hopeapunos, joka liikkuu pyöritettäessä. Sormus on suunniteltu ADHD:n, keskittymisvaikeuksien ja nepsy-haasteiden kanssa eläville. Toivomme, että sormus helpottaa arkeasi.  Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä. Lahjoitamme 31.5.2024 mennessä tilatuista Rauha-sormusten hinnasta 10% nuorten mielenterveysseura Yeesi Ry:lle. www.yeesi.fi Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei…

169,90 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Rauha.

Rauha-sormus tukee keskittymistä ja rauhoittumista. Teräksisen rungon keskellä on hopeapunos, joka liikkuu pyöritettäessä.

Sormus on suunniteltu ADHD:n, keskittymisvaikeuksien ja nepsy-haasteiden kanssa eläville. Toivomme, että sormus helpottaa arkeasi.  Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä.

Lahjoitamme 31.5.2024 mennessä tilatuista Rauha-sormusten hinnasta 10% nuorten mielenterveysseura Yeesi Ry:lle. www.yeesi.fi

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-3 viikkoa (koskee vain kyseistä sormusmallia). Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Hopea (925)

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

15, 15.5, 16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5, 19, 19.5, 20, 20.5, 21, 21.5, 22

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rauha Hopea 4.5mm”