Kaulakoru Risti, Hopeasydän

TuoniCorun siro ja pieni Risti, ”hopeasydämellä”. Ristikuvio on ikivanha, ihmiskunnan yhteistä perintöä oleva symboli. Risti on voiton, toivon ja elämän merkki. Koru on lenkkejä myöten valmistettu kirurginteräksestä (paitsi korun ”sydän” hopeasta), joten se sopii myös useimmille allergikoille. Risti valmistetaan käsityönä Suomessa. Risti toimitetaan tummassa korurasiassa. Korun koko: Leveys 14 mm, Korkeus 23 mm, Paksuus 2…

69,90 94,90 

Kuvaus

TuoniCorun siro ja pieni Risti, ”hopeasydämellä”. Ristikuvio on ikivanha, ihmiskunnan yhteistä perintöä oleva symboli. Risti on voiton, toivon ja elämän merkki.

Koru on lenkkejä myöten valmistettu kirurginteräksestä (paitsi korun ”sydän” hopeasta), joten se sopii myös useimmille allergikoille. Risti valmistetaan käsityönä Suomessa. Risti toimitetaan tummassa korurasiassa.

Korun koko: Leveys 14 mm, Korkeus 23 mm, Paksuus 2 mm

Materiaali: Kirurginteräs, hopea

Saatavilla 2mm leveällä kirkkaalla teräsketjulla, 3 mm leveällä kirkkaalla tai patinoidulla teräsketjulla (50 cm, 55 cm).

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaulakoru Risti, Hopeasydän”