Korupuu (musta)

Huom! Ennakkotilauskampanja, voit hankkia mustan korupuun itsellesi ennakkohintaan 39,90€ (norm. 49,90€). Kampanja on voimassa 26.5.2024 saakka. Korupuut toimitetaan kesäkuun puolenvälin tienoolla.  Anna koruillesi arvokas paikka ja luo upea esillepano tämän kauniin ja käytännöllisen korupuun avulla. Valmistettu kestävästä ohuesta vanerista, tämä korupuu on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs lisäys sisustukseesi. Inspiroitunut muinaisesta viikinkimytologiasta ja Yggdrasilin maailmanpuusta, tämä…

49,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Huom! Ennakkotilauskampanja, voit hankkia mustan korupuun itsellesi ennakkohintaan 39,90€ (norm. 49,90€). Kampanja on voimassa 26.5.2024 saakka. Korupuut toimitetaan kesäkuun puolenvälin tienoolla. 

Anna koruillesi arvokas paikka ja luo upea esillepano tämän kauniin ja käytännöllisen korupuun avulla. Valmistettu kestävästä ohuesta vanerista, tämä korupuu on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs lisäys sisustukseesi.

Inspiroitunut muinaisesta viikinkimytologiasta ja Yggdrasilin maailmanpuusta, tämä korupuu luo tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin mihin tahansa tilaan. Sen herkkä mutta vahva rakenne tarjoaa ihanteellisen paikan säilyttää ja esitellä kauneimmat korusi.

Olit sitten intohimoinen korujen keräilijä, lahjakas käsityöläinen tai yksinkertaisesti haluat järjestää korut kauniisti, tämä Korupuu tarjoaa sinulle tyylikkään ratkaisun. Se on myös täydellinen lahja kaikille viikinkimytologiasta ja koruista kiinnostuneille ystävillesi ja perheellesi.

Hanki omasi nyt ja anna koruillesi arvoisensa esittelypaikka!

 

Materiaalina kotimainen koivuvaneri, joka on värjätty mustaksi.

Leveys 32 cm

Korkeus 30 cm

Jalustan leveys 18 cm

Materiaalin vahvuus 3 mm

Suunnittelu: Jarkko Pilvinen / Puustikki Oy

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 20 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korupuu (musta)”