Dragonborn, digitaideteos

Dovahkiin, Dragonborn. Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin, Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ainakin itselle tuon kuullessa tulee edelleen kylmät väreet! Meitä pidempään seuranneet tietää miten iso vaikutus Skyrimillä on ollut koko Puustikin tuotevalikoimaan, tyyliin ja myös asiakaskuntaan. Sitä taustaa vasten tälle kuvalle on enemmän kuin paikkansa meidän digitaidevalikoimassa. Tää poikkeaa tarkoituksella tyyliltään…

7,90 

Kuvaus

Dovahkiin, Dragonborn.

Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin, Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ainakin itselle tuon kuullessa tulee edelleen kylmät väreet! Meitä pidempään seuranneet tietää miten iso vaikutus Skyrimillä on ollut koko Puustikin tuotevalikoimaan, tyyliin ja myös asiakaskuntaan. Sitä taustaa vasten tälle kuvalle on enemmän kuin paikkansa meidän digitaidevalikoimassa. Tää poikkeaa tarkoituksella tyyliltään vahvasti jumalkuvista, ne on haluttu pitää täysin omana saaganaan, johon tämän teoksen ei ole tarvetta kuulua tai sekoittua.

Halusin vangita kuvaan vahvana Skyrimin tunnelman, mutta en halunnut kopioida pelihahmoa sellaisenaan, vaan tein siitä omannäköisen versioni, pysyen kuitenkin pelimaailmalle ja sen tarustolle uskollisena. Hieman Dwemereiden tyylistä inspiraationsa ammentava haarniskasetti voisi hyvinkin olla Skyrimin provinssin alueella toimivan sepän takoma. Kuvaa katsoessa voit suorastaan tuntea ihollasi pohjoisen kylmän viiman ja kuulla Harmaapartojen kuiskaavan tuulessa. Taideteoksena tämä on mulle tekijänä todella tärkeä, tämän tekeminen oli todellinen pako tästä todellisuudesta. Pakomatka kasvoi lopulta useamman kymmenentunnin mittaiseksi ja jonka henkistä arvoa itselle ei voi edes mitata ja jossa ammennetaan omasta mielenmaisemasta tähän teokseen se millainen kuva mun mieleen piirtyy kun kuulen sanan Skyrim. Toivottavasti kaikki tuo välittyy kuvassa myös katsojalle, ja toivottavasti sen katsominen saa just sinut vastaavalle mielenmatkalle Skyrimin nummille, aarniometsiin, kylmille vuoristoille ja jopa helteisentuntuiseen Riverwoodin ympärysmetsään!

Siinäpä katsaus fanitaideteokseen. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi kaksi korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa ilman Puustikki vesileimaa, samasta aiheesta pysty- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot kolme kertaa ja linkki on toiminnassa 15 päivän ajan.

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dragonborn, digitaideteos”