Joulupukki, Digitaideteos

Perinteisessä, tai pitäisikö todeta nykyaikaisessa kuvauksessa Joulupukki pukeutuu punaiseen turkisvuorattuun pukuun ja hän kulkee jouluna jakamassa lapsille lahjoja. Pukin esikuvat ovat kaukaisessa historiassa jokseenkin erilaisia, eivätkä aina niin mukaviakaan, mutta pidetään ne omassa karsinassaan ja keskitytään nyt Joulupukin nykyolemukseen ja iloiseen joulumieleen. Moni ajattelee Joulupukin olevan joulun hengen ja välittämisen ruumiillistuma, eikä Joulupukkiin uskominen ole…

7,90 

Kuvaus

Perinteisessä, tai pitäisikö todeta nykyaikaisessa kuvauksessa Joulupukki pukeutuu punaiseen turkisvuorattuun pukuun ja hän kulkee jouluna jakamassa lapsille lahjoja. Pukin esikuvat ovat kaukaisessa historiassa jokseenkin erilaisia, eivätkä aina niin mukaviakaan, mutta pidetään ne omassa karsinassaan ja keskitytään nyt Joulupukin nykyolemukseen ja iloiseen joulumieleen. Moni ajattelee Joulupukin olevan joulun hengen ja välittämisen ruumiillistuma, eikä Joulupukkiin uskominen ole välttämättä sitä että uskoisi itse hahmoon sinänsä, vaan siihen mitä se edustaa. Jos haluat kuvan muodossa itsellesi ripauksen joulumieltä, niin tässä oiva valinta! Käytä vapaasti omissa joulutervehdyksissäsi ja lisää päälle vaikka Hyvän Joulun toivotukset.

Siinäpä lyhyt katsaus Joulupukista. Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi poikkeuksellisesti kolme korkealaatuista JPEG muodossa olevaa digitaalista kuvatiedostoa ilman Puustikki vesileimaa, samasta aiheesta pysty-, neliö- ja vaakaversiot. Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot kolme kertaa ja linkki on toiminnassa 15:n päivän ajan. 

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi, neliökuva on 8000 x 8000 pikseliä. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty kuvankäsittelyohjelman, tekoälyn ja käsin piirtämisen avulla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joulupukki, Digitaideteos”