Digitaideteos, Talven rekiretki

Talven rekiretki Talven rekiretki teos ammentaa inspiraationsa menneistä ajoista, sieltä vuosien takaa, kun joulukirkkoon mentiin reellä kulkusten helkätessä kirpeässä pakkassäässä. Ostaessasi teoksen, saat siitä kaksi versiota: Toisen jossa värimäärittely on hieman haaleampi ja taustalla erottuu häilyvästi muista kuvista tuttu rustiikkinen tausta. Toinen versio on kylläisempi värimaailmaltaan ja ilman rustiikkista taustaa. Voit käyttää kumpaa tahansa, tai…

7,90 

Kuvaus

Talven rekiretki

Talven rekiretki teos ammentaa inspiraationsa menneistä ajoista, sieltä vuosien takaa, kun joulukirkkoon mentiin reellä kulkusten helkätessä kirpeässä pakkassäässä.

Ostaessasi teoksen, saat siitä kaksi versiota: Toisen jossa värimäärittely on hieman haaleampi ja taustalla erottuu häilyvästi muista kuvista tuttu rustiikkinen tausta. Toinen versio on kylläisempi värimaailmaltaan ja ilman rustiikkista taustaa. Voit käyttää kumpaa tahansa, tai vaikka molempia kuvia painotuotteissa.

——-

Seuraavassa katsaus itse tuotteeseen:

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Eli ostaessasi tämän saat itsellesi korkealaatuisen JPEG muodossa olevan digitaalisen kuvatiedoston. Kuvasta voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, valokuvatapetti, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihkon kansi. Tiedostot saat ladattua kauppasivulta heti maksun tehtyäsi, saat myös sähköpostiisi automaattiviestin jossa on latauslinkki tiedostoja varten. Huomioithan, että voit ladata tiedostot maksimissaan kolme kertaa ja linkki on toiminnassa 15 päivän ajan.

Omaan käyttöön ja lahjaksi voit siis tehdä niin monta painosta ja tuotetta kuin haluat, mutta itse digikuvan tai sen pohjalta valmistettujen tuotteiden jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/

Kuvan koko on 8000 x 5333 pikseliä, 300 dpi. Kuvan koko riittää vähintään noin A0 kokoiseksi canvastauluksi, mutta soveltuu luonnollisesti myös pienempiin painotuotteisiin.

Kuvan laatu ja koko riittää myös noin 6-7 metriä leveän kuvatapetin teettämistä varten! Tätä varten löytyy myös useita yrityksiä, esim. Printhouse.fi, Photowall.fi ja Betterwalls.fi.

 

Digituotteella ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos tiedoston kanssa on mitä tahansa ongelmia, ota meihin yhteyttä. Kuva on tehty digitaalisesti maalaamalla.

Lisätiedot

Vaakuna

Ei, Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Digitaideteos, Talven rekiretki”