Lohikäärmeenkallo, pieni

”Jälleen kerran samoilin pitkin Skyrimin rauhallisia metsiä etsiskellen aineksia seuraavaan ateriaan, sieniä, juureksia, marjoja, Kynareth oli myös suosiollinen kun kohdalleni sattui riistaa. Sää on mitä mainioin, tunnen lempeän kesätuulen kasvoillani ja aurinko suo säteitään puiden lomasta.  Sieniä poimiessani huomasin pienen matkan päässä aluskasvillisuuden seasta pilkottavan jotain. Mielenkiintoni heräsi ja menin lähemmäs tutkimaan mikä se on.…

199,90 

Kuvaus

”Jälleen kerran samoilin pitkin Skyrimin rauhallisia metsiä etsiskellen aineksia seuraavaan ateriaan, sieniä, juureksia, marjoja, Kynareth oli myös suosiollinen kun kohdalleni sattui riistaa. Sää on mitä mainioin, tunnen lempeän kesätuulen kasvoillani ja aurinko suo säteitään puiden lomasta. 

Sieniä poimiessani huomasin pienen matkan päässä aluskasvillisuuden seasta pilkottavan jotain. Mielenkiintoni heräsi ja menin lähemmäs tutkimaan mikä se on. Hetken kaivamisen jälkeen pitelin käsissäni pientä lohikäärmeenkalloa. Ilmeeni on varmasti ollut näkemisen arvoinen, kun yleensä nämä olennot ovat kooltaan jättimäisiä, tämä yksilö ei ole ollut paljoa koiraa suurempi. Onko kyse sitten jostain lajista jota en ole ennen nähnyt, vaiko poikasesta, mene ja tiedä. Kallo oli kuitenkin niin sympaattinen, mutta samalla hurja ja eeppinen, etten malttanut olla ottamatta sitä mukaani. 

Myöhemmin teetin vielä paikallisella puusepällä kallolle hienon alustan, että saan sen arvoiselleen paikalle kotini hyllylle. Ehkä jonain päivänä löydän vielä isomman kallon retkilläni…”

– Ote Jagyr Woodstichin saagasta

 

Ennakkomyyntikampanja voimassa 31.3.2024 asti! Kun tilaat maaliskuun loppuun mennessä, saat kallon jalustoineen 179,90 € hinnalla! (Norm 199,90€). Toimitukset alkavat sitä mukaa kun saamme kalloja valmistettua, kuitenkin viimeistään huhtikuun aikana.

Tässäpä tarjolle eeppinen lohikäärmeenkallo! Kyseessä on meillä käsinvalmistetun isomman kallon pienoismalli. Nämä kappaleet valmistetaan 3D tulostamalla ja käsin maalaamalla. Kun viimeistely tehdään käsityönä, jokainen kappale on sitä myöten yksilö, eikä kahta täysin samanlaista ole olemassa. Kallot myös yksilöidän juoksevalla numeroinnilla!

 

Kallon mukana tulee käsintehty puinen alusta metallisella plakaatilla varustettuna. Tuohon plakaattiin on kaiverrettu kyseisen kallon järjestysnumero.

Puisen alustan korkeus on noin 4 cm, halkaisija 17,5 cm. Puumateriaali petsattu ja vahattu mänty.

Kallon pituus kuonosta sarvenkärkeen mitattuna on noin 20 cm. Materiaali PLA -muovi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lohikäärmeenkallo, pieni”