Parru sohvapöytä

Puustikin Parru-kalustemalliston sohvapöytä on muotokieleltään todella jykevä, pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Jalat ovat 9 x 9 cm paksut ja kansikin noin 4,5 cm paksu. Kansipuut on kiinnitetty leveäkantaisilla patinoiduilla ruuveilla, joka on kirsikkana…

459,00 799,00 

Kuvaus

Puustikin Parru-kalustemalliston sohvapöytä on muotokieleltään todella jykevä, pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Jalat ovat 9 x 9 cm paksut ja kansikin noin 4,5 cm paksu. Kansipuut on kiinnitetty leveäkantaisilla patinoiduilla ruuveilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä.

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha.  Vakiovärimallit ovat Harmaa, Antiikkimänty, Tummanruskea ja Musta, värimallit löytyvät kuvagalleriasta ja väripalikat ovat kuvissa mainitussa järjestyksessä vasemmalta oikealle. Mainitse väritoiveesi tilauksen yhteydessä lisätietokentässä. Voit värejä yhdistää mielesi mukaan, kun mainitset siitä tilausta jättäessäsi. Yleisin värivalinta on mustat jalat ja tummanruskea kansi. Pöydän vakioleveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Luonnollisesti myös räätälöity leveys onnistuu, ota tuolloin yhteyttä sähköpostitse.

Pöydän leveys on 60 cm ja korkeus 50 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Mikäli haluat pöydästä eri kokoisen kuin vaihtoehdoista löytyy, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Pöytä toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni.

HUOM! Tällä hetkellä vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 6-12 viikkoa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 80 cm

Alakansi

Ei, Kyllä